Известие

Collapse
No announcement yet.

Сменям, сменям, а проблема си остава ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ne re6im problem

zdravete.az imam sa6tia problem ot kakto si kupix alfata ve4e po4ti 5 god.kolata sam ia karal i vav serviz na alfa v italia smenixa mi na men vsi4ki tezi ne6ta no problema ne se re6ava a ot niakolko dena zapo4na i da se davi v momenta kogato prevkliu4i na gaz dvigatelia raboti dobre.neznam ve4e kakvo da pravia.

Comment

• От къде си? Каква колата? Сподели какво точно става и ще ти се помогне.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от alfaves Покажи съобщение
        zdravete.az imam sa6tia problem ot kakto si kupix alfata ve4e po4ti 5 god.kolata sam ia karal i vav serviz na alfa v italia smenixa mi na men vsi4ki tezi ne6ta no problema ne se re6ava a ot niakolko dena zapo4na i da se davi v momenta kogato prevkliu4i na gaz dvigatelia raboti dobre.neznam ve4e kakvo da pravia.
        Бонджорно, в този форум пишем само на Кирилица! Прочети правилата. Приятно пребиваване нън форума.

Comment

• и аз сам така моята гасне на всеки светофар!!!ПОМАГАЙ ТЕ!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Първоначално публикувано от angel alfa 145 boxer1.3 Покажи съобщение
            и аз сам така моята гасне на всеки светофар!!!ПОМАГАЙ ТЕ!!!!!!!!!!!!!
            спам
            Здравей, колега! Как да ти "помогнем"?
            спам

Comment

• Може би събира хора да го бутнат/дръпнат???
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от alfaves Покажи съобщение
                Колега, не пишеш нито каква е колата, нито каква е газовата. А най-общо казано, когато има газова уредба, и тя не е правилно настроена (или си забравил кога си проверявал за последно газовата уредба), то се получават симптомите, които описваш... втвърдяват се мембрани, напукват се маркучи, задръстват се дюзи, че и филтри се задръстват и т.н., газовата "излиза от нормата" и еку-то трупа грешки, и после не работи правилно на бензин ... такива ми ти работи ... според боба
                Last edited by serafim; d.m.y г., 22:11.
                sigpic
                Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

• значи момчета спуках кулектор ,смених дебитометър 140 лв оборотите се оправиха но при спиране пак ми падат до 700 и се качват до 1000 за сега сам доволен че като се сетя кво беше ....

Comment

• Здравейте колеги, изникна проблем с алфата :[

Модела е 156 2.0 TS 98-ма

Когато колата загрее на 90% и изключа от скорост или спра на светофар, без значение в движение или не , почва да гасне... Оборотите почват да се клатят между 1200 и 400 , почват да падат и до 0 иии.....гасне :[[[ Докато не е загряла не е никакъв пролем, всичко си е точно, оборотите пак си се клатят но си е така откакто си я купих. Преди 2-3 дни почна да гасне и да прави проблемите...

Ако можете да помогнете със съвет или знаете от какво може да бъде ще ви бъда благодарен ;P
                    sigpic
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS

Comment

• нека да се изкаже по компетентен ,Датчик колянов вал ? така мисля или се лъжа

Comment

• Първоначално публикувано от Ifko--23-- Покажи съобщение
                        Ако можете да помогнете със съвет или знаете от какво може да бъде ще ви бъда благодарен ;P
                        Датчика на кол вал - оная гадост със кафявата букса закачена на черния пластмасов колектор......по дефалт е това.....
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от Ifko--23-- Покажи съобщение
                          Здравейте колеги, изникна проблем с алфата :[

Модела е 156 2.0 TS 98-ма

Когато колата загрее на 90% и изключа от скорост или спра на светофар, без значение в движение или не , почва да гасне... Оборотите почват да се клатят между 1200 и 400 , почват да падат и до 0 иии.....гасне :[[[ Докато не е загряла не е никакъв пролем, всичко си е точно, оборотите пак си се клатят но си е така откакто си я купих. Преди 2-3 дни почна да гасне и да прави проблемите...

Изчисти дроселовата клапа и направи адаптация в някой сервиз от доверените. Ако не се оправи може да се наложи да се смени моторчето за празния ход, който е едно цяло с ТПС-са
                          156 1,8 ТS 99
                          Nissan Murano 2005

Comment

• Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
                            Изчисти дроселовата клапа и направи адаптация в някой сервиз от доверените. Ако не се оправи може да се наложи да се смени моторчето за празния ход, който е едно цяло с ТПС-са
                            Абсолютно точно и кратко казано!

Comment

• Благодаря колеги!
                              Водих я преди 2 дни на диагностика, първо с лаптопа показа че не и харесва само горивото, но после с компютър показа че ламбда сондата дава отклонения от параметрите, но момчето каза че според него не е за смяна.. Разбрахме се края на седмицата да я заведа да провери всички варианти за проблема :[
                              Иначе почна да си изключва дори и да не е загряла :X Вече гасне когато си иска, но пак не е всеки път когато изключа от скорост, Имам чуството че просто оборотите се клатят до по ниска точка и си гасне

Ще проверя датчика на коляновия вал и дроселовата клапа и ще пиша какво е станало :]]
                              sigpic
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS

Comment

• Ходих да я видя на плодовата борса, че ми се стори че не ускорява, и бях прав след 3000 оборота все едно няма никой, много мудна бавна :[ Някакви нови идей ?
                                PS: Още не съм проверил другите.
                                sigpic
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS

Comment

Working...
                                X